Dyk Dig Fri


dumpstringsanekdot

Posted in Andra dyktexter av junkfoodgteborg på december 14, 2010

tjoho,

när man är ute och härjar så kan det ju hända lite olika saker förutom det just att man hittar mat, det kan vara lite allt möjligt, ofta blickar, frågor eller kommentarer från folk på spårvagnen eller förbipasserande personer vid containern.. ofta positiva men inte alltid.

Denna gång var vi ett litet gäng som var påväg till en container som ligger precis vid ett stort bostadshus, L- format, kanske 7-8 våningar högt och med typ 7 portar. Ganska stort.. har många gånger kollat upp på alla fönster och balkonger som har perfekt uppsikt över en, och många gånger funderat över hur många som bor där som vet att folk hämtar mat härifrån (det är ganska populär container) och som ibland brukar kolla på när vi gräver i det som dom säkert ser som sopor.. Som tur är denna container inte inhägnad bakom ett staket så det har aldrig hänt att någon ringt länsman för att det ser ut som ett inbrott eller likande bara för man har hoppat över ett litet hinder. Jaja, där stod vi och plockade upp en rad olika delikatesser en efter en, när vi hör en hög röst ropa:

-SNÅLJÅPAR!!

Rösten hörs tydligt då det är en bakgård till detta stora hus och det blir som ett eko av slag. Det är alltså någon som ropat från ett fönster eller en balkong. Vi kollar på varandra och skrattar lite och sen fortsätter vi plocka på oss det vi behöver. Har senare funderat om man borda ha svarat någonting men troligen hade man inte fått ut något mer av det.. vem vet? kanske har denna person som skrek kollat flera gånger på vad vi gräver upp och är lite avundsjuk och en dag blir tillräckligt nyfiken och själv går ner och kollar. man kan ju alltid hoppas =)

Annonser

6 svar to 'dumpstringsanekdot'

Subscribe to comments with RSS eller TrackBack to 'dumpstringsanekdot'.

 1. David HB said,

  Hej! Jag har sett på tidigare kommentarer och så där att du inte gärna skriver ut några platser där du letar och så i alla fall. Men om du har något tips inte allt för långt ifrån kvilletorget där jag är bosatt skulle jag bli väldigt glad!


  • bara spana runt i butikerna runt där du bor, kanske lidl 😉

 2. clara said,

  hej! vill bara säga att jag tycker det är skitbra att det finns friganer som du, som tar till vara på massa bra mat. skulle inte bangat prova ifall jag erbjöds hänga på någongång, men orkar inte riktigt ta tag i det själv.. men iaf. keep up the good work! såg att någon kommenterat ett annat inlägg med att ni borde ta ansvar för samhället, och tänkte att den personen inte kan veta vad den pratar om. friganer räddar miljön! heja dig.


  • Tack för den fina peppen!
   vi kan aldrig bli för många dykare bara för många komprimatorer


 3. Det enda raka att ropa tillbaka vore väl:

  ”Slösare och världsförstörare!”


 4. Typiskt att man kopplar folks taskiga ekonomi till snålhet.
  Det skulle innebära att Ingvar Kamprad är generös och socialbidragstagare elaka och rika…
  Sverige är sjukt i sin borgerlighet


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: