Dyk Dig Fri


Extra special surprise dinner!

Posted in dumpster diving,dumstra,Dykrapporter av junkfoodgteborg på november 2, 2010

En av dumpstringens stora fascinationer är överraskningsmomentet, spänningen av att aldrig veta vad man ska hitta när man ger sig iväg för att dyka. Eller för den delen om man träffar andra glada dykare, nyfikna personer, sur butikspersonal eller länsman.. dom två sistnämnda skippar man helst men det är fortfarande lite spännande av att aldrig veta hur det går eller vad som händer.

När man är påväg till butiken så har man ofta önskningar över vad man ska hitta, eller vad containern har att bjuda på idag. Det är lite som att öppna ett paket eller få en överraskning, man är förväntansfull och glad, hur det sen går när man öppnar luckan till containern och river upp sopsäckarna är ju alltid olika men glädjen av att dumpstra har man alltid med sig. Visst gillar vi alla att få gratis, och även fast man dumpstrar av olika skäl så är gratisdelen av att leva på överflödet en fin del trots att man gång på gång blir ledsen över allt som slängs i onödan.

Anledningarna till att en vara slängs är många men en av dessa är att etiketten har ramlat av eller gått tillräckligt sönder så att man inte kan scanna in varan i kassan. Idag hittade jag ett antal konservburkar av just den sorten, utan etikett eller någon ledtråd av vad som gömmer sig i burken. Jag hittade alltså som jag kallar det för ”extra special surprise dinner!!” Spänningen av att inte veta vad man får fick jag idag med mig hem också, kanske inte alltid så praktiskt men jag gillar att ha silvriga konservburkspaket, hehe. Vad jag lagar imorgon kan vara allt från konserverade bönor, frukt till krossade tomater, spännande.. hoppas det inte är kött bara..

/SFB

Annonser

2 svar to 'Extra special surprise dinner!'

Subscribe to comments with RSS eller TrackBack to 'Extra special surprise dinner!'.

 1. Anna said,

  Det där kan säkert bli intressant att öppna. ^_^
  Har även för mig att just ett gäng blanka konservburkar kan användas som knäpp present till någon som fyller jämnt.

  Har någon täffat på glad butikspersonal? Funderar eftersom de flesta nog är mer eller mindre griniga när de hittat någon som rotar i ”deras” container. Hur nu en väldigt stor ”plåtburk” kan ägas av någon…


  • glad personal har man aldrig träffat, men förvirrad.. stackars osäkra personer som inte vet vad dom ska ta sig till när någon tar deras sopor..
   fast men dumstras det kvällstid så då brukar alla ha slutat.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: