Dyk Dig Fri


Våfflor och lite speciella fynd :)

Posted in dumpster diving,dumstra,Dykrapporter,freegan,frigan av junkfoodgteborg på mars 31, 2010

hejhopp!

dumpstras gör det rätt friskt och fynden brukar ju vara ganska likvärdiga, men ibland så blir det en liten jackpott. Våffeldagen var ju här förra veckan så våffelmix lyckades vi hitta. Fantastiskt! länge sen man åt våfflor. eftersom vi inte hittade någon sylt och blåbärssylten sen tidigare var slut så gjorde vi en mos/gegga av bananer och vaniljsås, det blev riktigt gott med lite socker på. Så en fin våffelmiddag blev det som var helt frigan, härligt härligt!

mer denna gång blev det gamla vanliga, frukt och grönsaker mest, men lite fint special mjöl man kan baka nåt gott bröd på (även fast man alltid hittar sjukt mycket bröd), finfina champinjoner, en del matlagningsyougurt, lite fil, en yoggi dröm yougurt, dill och en del kött till en vän. Men det fetaste eller man kanske ska säga det ovanligaste kändes det som var snus och rulltobak! inga stora mängder men en dosa och och en paket john silver, båda oöppnade, inge större fel på, datumen var okej, lite torra men uppskattades av nikotinisten =) någon som hittat tobak någon gång? kändes iaf ovanligt..

/SFB

Annonser

2 svar to 'Våfflor och lite speciella fynd :)'

Subscribe to comments with RSS eller TrackBack to 'Våfflor och lite speciella fynd :)'.

  1. anonym said,

    Hej! jag har en fråga, finns det ”dumpsters” fulla med mat eller andra saker utanför vanliga butiker som ica? osv osv. är rätt så ny i området!


    • jepp, alla butiker slänger mer eller mindre, så ja. frågan är bara om man kommer åt soporna och det är ju ganska lätt att ta reda på genom att gå ut och spana =)
      så ut och kolla läget vet jag! pepp och lycka till!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: