Dyk Dig Fri


1 vecka som frigan, lite småfynd och god mat

Posted in Andra dyktexter,Dykrapporter,frigan av junkfoodgteborg på februari 19, 2010

Att leva på sopor är fantastiskt, varför konsumera när sopor är ätbart guld kan man ju undra..
inte för det är någon nyhet direkt, men man blir pepp och glad av att leva frodigt på enbart överflödet.
Senaste dumstringen var inget super hurra, men hittade en del roliga grejer som mjölk, vispgrödde och brämhult juice, dock mest frukt och grönt.

Att laga mat på dumstrad mat är så mycket roligare än att laga på köpt mat, istället för att komma på vad man ska laga varje dag och sen gå och köpa det som behövs så utgår man från vad man har. Ofta när man lagar mat så har man ett par rätter som man snurrar runt och som man lagar med jämna mellanrum, nu så får man kombinera ihop nya rätter och mixa ihop det som finns, väldigt trevligt. Härom dagen blev det potatisbiffar av konstig färdigriven potatis som man skulle låta svälla i vatten. I biffarna hade vi också i lök, tomat, paprika och maizena. Till biffarna blev det en mystisk tacobaserad tomatsås med blandande grönsaker i och till det hela brysselkol, creme freaiche och bobsaft. Allt från soporna såklart!

/SFB

3 svar to '1 vecka som frigan, lite småfynd och god mat'

Subscribe to comments with RSS eller TrackBack to '1 vecka som frigan, lite småfynd och god mat'.


  1. […] berättar om några kristdemokraters krav Dykdigfri bjuder på lite smarriga mattips.. Ilse-marie om […]

  2. Lampan said,

    Av ren nyfikenhet undrar jag varför ni valt att fota maten i badkaret? :E


    • då det är bra att tvätta maten som man hittar, så är badkaret ett bra ställe att tvätta på speciellt när man hittar mycket🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: