Dyk Dig Fri


Veckans Trenne Dyk

Posted in Uncategorized av junkfoodgteborg på februari 13, 2010

Denna vecka har jag dykt tre gånger. Första gången utforskade vi ett nytt område som inte gav så bra resultat – förutom lite småsaker ifråga om mat, typ halvtorrt bröd och några potatisar och lite frukt, fanns dock två stora, fina dynor inklädda i fejkläder! Dynorna ska kläs om i mysiga örngott – vill ju ha fler kuddar – och fejklädret kan man ska användas till att förstärka kläder. En enorm bonus med detta tillfälle, och det som gjorde att det gick från halvsunkigt till helroligt, var de tre nya dykarna som följde med! Sköna typer.

Andra dyket gav massvis med frukt, grönsaker, samt ca 40 liter alkoholfri glögg! Ska väl erkännas att jag personligen föredragit glögg MED alkohol, men kräsen blir utan! Asmysigt dyk generellt, och träffade en ny person som var väldigt trevlig.

Sista dyket i veckan var idag – och gudars skymning, var det ett bra dyk! Vi var tre personer som fann så galet mycket och galet bra grejer att jag inte ens tänker försöka rada upp allt – ty en bild säga mer än tusen ord!
Dykresultat

Några saker är dock värda att nämna: Tolv paket färskost, 8×6 småyoghurtar, massa bröd, fyra paket morötter samt en vacker, färsk timjan-planta, som nu är planterad och lycklig :3 Eller ja, den skutter väl inte direkt av glädje, men den mår bra mycket bättre på mitt skrivbord än i en container!

Min timjan

All in all, en bra dykvecka!

// Stringburka

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: